Ημέρες Φωνιατρικής 2024

Hours and date:
30/03 at 09:30
Place:
Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ 
Tickets:
Share:
Artist Image

 🧬     Ημέρες Φωνιατρικής 2024 στο Αμφιθέατρο ‘Ν. Λούρος’ του Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ 

το Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου.

🔬 Έχω την τιμή ως βοκαλίστρια, καθηγήτρια Φωνής, μέλος των Voice Mentoring και ερευνήτρια να παρευρίσκομαι στο σημαντικό διεπιστημονικό συνέδριο για την Φωνή. Μια μοναδική διοργάνωση με εμπνευστή τον εξαιρετικό πρωτοπόρο Konstantinos Lampropoulos.

Συγκεκριμένα θα συμμετάσχω  το Σάββατο 30/01 στην δεύτερη θεματική ενότητα της διημερίδας «ΗΜΕΡΕΣ ΦΩΝΙΑΤΡΙΚΗΣ 2024» με το ιδιαίτερα ενδιαφέρον θέμα “Επιδαύρια Φωνή”.

Στην ενότητα αυτή συμμετέχουν και μεταφέρουν την εμπειρία και την γνώση τους καλλιτέχνες, που βρέθηκαν στην σκηνή της Επιδαύρου, έπαιξαν, σκηνοθέτησαν, προβληματίστηκαν και υποκλίθηκαν στο κοινό του θεάτρου. Την προσωπική τους εμπειρία ενισχύουν και επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα πανεπιστημιακής επιστημονικής έρευνας στο χώρο από ομάδα ειδικών την επιστήμη της ακουστικής.

Παράλληλα σημαντικές ενότητες θα αναφερθούν σε Τεχνικές, μύθους και πραγματικότητα από το θέατρο, την όπερα, τις μουσικές σκηνές και την τηλεόραση.

Ενότητες: 

  • Αναπνοή και σκηνική παρουσία. 
  • Φωνή στην Όπερα
  • Μουσικό θέατρο.
  • Βυζαντινή Μουσική και Φώνηση

Ευχαριστώ τον  Konstantinos Lampropoulos για την τιμή και την εμπιστοσύνη.

Συμμετέχουν σπουδαίοι άνθρωποι της Τέχνης και της Επιστήμης:  Κάτια Γέρου, Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο, Θοδωρή Κατσαφάδο, Filareti Komninou, Φάνη Μουρατίδη, Λυδία Αγγελοπούλου, Flora Anagnostou, Γιάννης Ζουγανέλης, Μανούσος Μανουσάκης, Dimitra Papastamati, Peggy Trikalioti, Irini Tsirakidis, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Sia Koskina, Elpida Koutsoubaki, Δημήτρης Μαλισσόβας, Stamatis Beris, Παναγιώτης Πετράκης, Τάνια Τρύπη, Kerasia Samara, Gelly Flouri

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλες τις ενότητες. 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: info@texnis.com, αναφέροντας ονοματεπώνυμο, ιδιότητα και τηλέφωνο, όπως επίσης για ποια (μία ή περισσότερες ενότητες) ενδιαφέρονται. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6932442991.

     🧬  Υπό την Αιγίδα της Πανελλήνιας Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογίας-Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου & της Ελληνικής Εταιρείας Φωνιατρικής και Διαταραχών Κατάποσης