Οι Drums & Voice Jazztronica Duet στο International Conference and Festival “Showcases”

Hours and date:
19/06 at 20:00
Place:
ATHENS MUSIC WEEK
Tickets:
BUY NOW
Share:
Artist Image

Οι Drums & Voice Jazztronica Duet συμμετέχουν στο International Conference and Festival “Showcases”, στο πλαίσιο του Athens Music Week, που θα πραγματοποιηθεί Online την Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 20:00.

Η Athens Music Week (AMW) είναι ένας μουσικός μαραθώνιος για τον εορτασμό της πολιτιστικής και δημιουργικής ποικιλομορφίας, μια εβδομάδα που η Μουσική γίνεται ο παλμός της πόλης και η Αθήνα φωτίζει την ελληνική μουσική σκηνή. Αποτελώντας ένα Διεθνές Συνέδριο και ένα Φεστιβάλ ζωντανών μουσικών εκδηλώσεων, η AMW οραματίζεται να συνδέσει τις αγορές μουσικής της Ανατολικής και Δυτικής Ευρώπης με τις αγορές της Μέσης Ανατολής και πέραν αυτής!

 

Ο ντράμερ Ilias Doumanis διερευνά συστηματικά, μέσα από τη σύνθεση και την ενορχήστρωση, τον συνδυασμό τού drumming με την τεχνολογία. Η Αγγελική Τουμπανάκη από το 2007 μελετά τον μηχανισμό της φώνησης και τις «extended» (εκτεταμένες) φωνητικές τεχνικές, μέσα από τον αυτοσχεδιασμό, την καλλιτεχνική έκφραση και τη διεπιστημονική οδό.

Τον Φεβρουάριο του 2014, δημιουργούν το πρωτοποριακό Nu Jazz ντουέτο τυμπάνων – φωνής Drums & Voice Jazztronica Duet, ένα practice based research project που ξεκίνησε από την ανάγκη των δύο μουσικών να πειραματιστούν, να εξερευνήσουν τα όρια του ήχου των οργάνων τους και να σχεδιάσουν ένα πολυεπίπεδο ηχητικό περιβάλλον με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων και προγραμμάτων.

Φέτος επιλέχθηκαν να λάβουν μέρος στο International Conference and Festival «Showcases» στο πλαίσιο του Athens Music Week, ως μια από τις ελληνικές συμμετοχές, παρουσιάζοντας original συνθέσεις από τον επερχόμενο δίσκο τους.

Αγγελική Tουμπανάκη: Lyricist, Composer _ Voice, Fxs, Loops

Ηλίας Δουμάνης: Composer , Sound Designer_ Drums, Fxs, Loops

Πασχάλης Κολέντσης: Sound Engineer

https://www.facebook.com/events/730887534347506/

Εισητήρια εδώ